När Lillan kom till jorden -

- det var i maj när göken gol!

Tänka sig - att det är 18 år sedan hon damp ner - vår Lillan som nu blivit stor!
Ett tecken mötte mig i mailen - "du är nu utloggad som användar till Skola 24" - så nu får jag inte hålla koll på frånvaron längre!

Dagen till ära fick Matilda in sin första artikel i VK. Hur stolt kan en mamma vara?!


Omstart Omstart

Vi cyklade till travet igår, Matilda och jag, så min rubriksättning inspireras lite av detta! 
Jag försöker starta om med bloggandet. Nu när solen skiner och snön är borta kanske jag kan hitta lite inspiration?

Travet ja - en gång per år kan jag väl tänka mig att stå där och frysa! Nu var det ju dessutom V75 med Maharajah! Frysa fick vi och Esset såg vi på värmning, men efter 1:a loppet hojade vi hem igen. Till soffan och TV:n, där man ser  väldigt bra, under filt, med en öl i glaset. Prima liv! Och spännande blev det också, med hoppande & rullande hästar!
Matildas foton blev rätt fina faktiskt, det såg jag på hennes blogg nyss! Lånar bilden för att göra lite reklam för fotografen:



I övrigt en lugn Valborgskväll: Grillade räkor, vårlig lax med potatissallad & en glassepinne på det! Gott vin dessutom! :)
Och den traditionella körsången i missionshuset (Klabbölekören under ledning av Elin Örebrand http://www.elinorebrand.se/ ) med påföljande brasa och lotteri. Konstigt vad alla barn växer över vintern? Gamlingarna ser ungefär likadana ut, men knoddarna blir bara längre och längre!

 


RSS 2.0